Ασφάλεια, Υγιεινή & Αντισεισμική Προστασία των Σχολικών Μονάδων – Πρόσκληση

Καλημέρα σε όλους μας,

Σε μια περίοδο αμφισβήτησης των θεσμών στην πόλη μας και των μικροπολιτικών παιχνιδιών κομματικών ή ιδιωτικών φορέων και Δημοτικών Παρατάξεων με αφορμή το σοβαρό θέμα των 3 σχολικών μονάδων που δοκιμάστηκαν από τον σεισμό του 2019, το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Ηρακλείου Αττικής όχι μόνο διαφωνεί και απέχει από όλα αυτά, αλλά τα βάζει θεσμικά στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων του.   

Στο πλαίσιο αυτό, μετά από πρόσκλησή μας και με την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, θα γίνει στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο “Ηλέκτρα Αποστόλου“ την Τετάρτη 11.05.22 και ώρα 18:00, η ομιλία του κυρίου Βασίλη Τσίτσου (Πολιτικός Μηχανικός, MSc Αντισεισμική Μηχανική, Υποψήφιος Διδάκτορας ΕΜΠ), με θέμα «Ασφάλεια, Υγιεινή και Αντισεισμική Προστασία Σχολικών Μονάδων».

Στόχος μας είναι, αφενός η ορθή ενημέρωση της Σχολικής Κοινότητας και όλων των εμπλεκόμενων μερών, αφετέρου μέσω ερωτήσεων και εποικοδομητικού διαλόγου να δρομολογηθούν τα επόμενα βήματα στην κατεύθυνση της καλύτερης δυνατής δωρεάν δημόσιας παιδείας, για την ασφάλεια και την πρόοδο που αξίζει και πρέπει να παρέχετε στα παιδιά μας.

Δεδομένου ότι η χωρητικότητα της αίθουσας είναι περίπου 250 άτομα και οι σχολικές μονάδες της πόλης μας 20, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας απαντήσετε έως την Δευτέρα 09.11.22 και να επιβεβαιώσετε ότι θα παραβρεθούν το μέγιστο 10 άτομα ανά σχολική μονάδα.  

Ευχαριστούμε εκ προοιμίου για την συνεργασία, ευελπιστώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,  για αυτό το φλέγον θέμα που ταλανίζει την πόλη μας.

Comments are closed.